Cursuri Barre Fitness

Prin specificul său puternic, elegant și feminin barre-ul ĩmbinã tehnici preluate din balet, pilates, kinetoterapie si fitness. Privit ca si arta a miscarii, barre-ul potenteaza expresivitatea corporala in acord cu atitudinea si este cel mai nou antrenament din Romania.

Centrul de Pregatire Artistica Darclee aduce in atentia publicului sãu conceptul de barre – fitness, relativ nou in tara noastra, dar foarte popular in SUA, practicat de multi ani in studiouri de fitness.

Barre-ul are adresabilitate pornind de la persoane foarte tinere  in dezvoltare pana la varsta adulta „de mijloc”. Constã  intr-un antrenament bland dar foarte eficient, actionand asupra intaririi musculaturii in profunzime, alungind si imbunatatind postura si aliniamentul corpului. Practicarea barre fitness-ului contracareaza efectele celor cateva kilograme in plus, durerilor de spate, lipsa de echilibru si rigiditatea musculara.

Punctul forte al barre-ului si al exercitiilor fizice in general consista in inversarea efectelor negative ale sedentarimului. Marind fluxul de sange si oxigen catre creier si muschi, metabolismul este stimulat contribuind la reechilibrarea arderilor calorice.

Atmosfera elegantă si înălțătoare, muzica ambientală, exercițiile specifice și posturile înalte au și un puternic impact din punct de vedere psihologic.

Corectarea posturala, ridicarea mușchilor fesieri, abdomen si coapse dorite,  o tonifiere generală foarte bună sunt rezultate ce apar prin participarea in mod regulat la acest program. Practicat cu conseventa, impreuna cu o alimentatie adaptata persoanelor moderne si echilibrate, barre-ul contribuie la obtinerea unui corp tonifiat, bine definit si gratios.

Energica si plina de vigoare,  activa si cu zambetul pe buze intampini fiecare noua zi, fericita!

Puternica, dar feminina, ĩncearcă Barre-ul!

avem un loc si pentru tine

indrazneste si viseaza

Puteti completa formularul acum: