Profesorii formatori in Centrul Darclee formeaza echipa de care suntem mandrii si pe care ne bazam in toate realizarile prezente si viitoare.

Cu ajutorul lor totul devine posibil in cadrul centrului nostru. Va invitam sa-i cunoasteti!

Andreea Ifrim Formator Arte Vizuale

Licentiata in Arte Vizuale si cu un master in Arte Plastice in curs in cadrul Universitatii “Ovidius” din Constanta, este membru stagiar al Uniunii Artistilor Plastici din Romania, filiala Grafica din Bucuresti. Anii de studiu din mediul universitar la specializarile Pedagogia Artelor Plastice si Decorative, Educatia Vizuala prin Studiul  Peisajului si Figurii (program masteral) si-au pus amprenta asupra evolutiei sale artistice, astazi detinand un portofoliu de participari la expozitii nationale si internationale de arta, tabere de creatie si actiuni de voluntariat. Dornica sa impartasesca din cunostintele acumulate despre marii pictori si secretele frumosului, are in acelasi timp vointa tenace de a-si intelege cursantii, de a le pune in valoare creatiile si talentul. Centrul Darclee ii doreste succes in activitate si realizari profesionale.

“Pentru mine, arta e o nestemata calita prin focul framantarilor fiintei, cizelata de  ratiunea inimii. “

Prof. Andreea Ifrim

Iulia Lepadatu Formator Canto si Pian

Absolventă a Facultăţii de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța, cu specializari in Interpretare Muzicală-Canto si Arta Spectacolului Liric (program de master), clasele conf. univ. dr. Nicoleta Ardelean şi prof.univ.dr. Ioan Ardelean colaboreaza din anul 2013 cu Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa, fiind distribuită în diverse spectacole şi singspiel-uri.
A primit aprecieri pe tot parcursul anilor de studiu pentru participarile sale la concerte, recitaluri, spectacole, sesiuni de comunicări ştiinţifice, concursuri la nivel national si a obtinut numeroase premii şi diplome de excelenţă.
Ca toti membrii familiei sale, de mic copil a iubit muzica si a studiat cu perseverenta pianul şi vioara. Se îndrăgosteste apoi de arta cântului vocal si de atunci cauta perfecţiunea în cânt!

Georgiana Mazilescu Formator Actorie si Miscare Scenica

Absolventa a Universitatii “Hyperion”, Facultatea de Teatru, sectia Actorie, clasa profesorilor Rodica Mandache si Eusebiu Stefanescu este de mai bine de 10 ani actrita la Teatrul de Stat Constanta. Fie ca fost distribuita sa joace in piese  istorice, de comedie sau tragedie, rolurile primite sunt interpretate la un inalt nivel artistic. Se remarca prin concentrarea asupra evenimentelor istorice in piesele cu specific, e plina de umor in comedii si transmite emotii puternice in piese de teatru gen tragedie . Traieste personajele la intensitate maxima, le intelege,  convietuieste cu ele,  le integreaza povestile in viata lor.  Pentru ca scena e parte din viata ei si  locul special creat pentru a se desavarsi,  Centrul Darclee  ii pune la dispozitie scena , un nou rol si o noua provocare.

Daniela Nasta - Instructor Barre Fitness
Daniela Nasta Formator Barre - Fitness

Absolventa a Facultatii de Stiinte Economice in cadrul Universitatii “Ovidius” din Constanta devine oficial antrenor de fitness in urma cu 4 ani.

Imbinand aptitudinile sale din muzica, balet si teatru cu competentele din profesie si sport, cel din urma pare a le devansa. Practicat cu consecventa inca din adolescenta, sportul este pasiunea sa. Din pasiune abordeaza sportul prin mai multe tipuri de antrenamente: fitness, cross fit, atletism si barre-fitness.

Profesionalismul, implicarea si pregatirea continua sunt invariabil preocuparile ei. Adepta unei continue dezvoltări personale , se actualizeaza in permanenta cu conceptele noi din fitness pentru ca programele propuse sa probeze eficienta antrenamentelor.

Dedicată pasiunii pentru sport şi sănătate, doreste sa împărtăşeasca şi altora bucuria de a trăi sanatos. Si prezenţa sa in echipa Centrului Darclee reprezinta o bucurie, ii dorim mult succes!

Paula-Liliana Pintilie Formator Balet

Un talent nativ coroborat cu multa munca si determinare sunt principale atribute ce o definesc. Sportul de performanta practicat de tanara artista timp de 7 ani a avut influenta asupra modului de viata, sanatatii, personalitatii stimuland totodata spiritul competitiv. Primele medalii obtinute la gimnastica artistica au incurajat-o mai mult, hotarand  sa probeze  dansul. Este atrasa de dansul modern, pe care il practica de 6 ani, iar mai apoi de dansul clasic si  contemporan. Evolutiile ei artistice pe scenele din tara la concursuri, multe dintre ele cu participare internationala ii aduc importane premii, dar mai ales recunoastere pentru talentul si gratia demonstrate.  Alaturi de dans, preocuparile ei includ si  pregatitrea altor copii si tineri pentru a deveni la randul lor artisti. Centrul Darclee ii doreste  succes in continuare si ii acorda sprijin  in demersul  profesional.

Maria Nicoleta Seceleanu - Formator Arte Vizuale
Maria Nicoleta Seceleanu Formator Arte Vizuale
Absolventa a Universitati Natonale de Arte Bucuresti si cu un master in Arte plastice in cadrul Universitati “Ovidius” din Constanta, cu o deosebita daruire fata de arta si design doreste sa transmita mai departe cunostintele acumulate in anii de studiu.
De la o varsta frageda a studiat pictura, grafica si design-ul vestmentar, iar cu determinare si perseverenta a partcipat la concursuri natonale si internatonal, fiind apreciata cu premii si diplome de excelenta.
De la inceputul carierei si-a descoperit inclinatia pentru pedagogie, pe care si-a cultivat-o in activitatea din scolile si centrele de arta. Capacitatea de a motiva evolutia artistica a fiecarui elev, i-a adus satisfactii profesionale care sunt intr-o continua dezvoltare.
“Fiecare om poate fi artist pentru ca arta sta in firea omului. Cu multa daruire si
munca, orice om va dobandi cu timpul forma desavarsirii artistice.”
Prof. Seceleanu Maria Nicoleta
Sergiu Petre Formator Chitară clasică
Formator Chitară clasică
Absolvent al Conservatorului “George Enescu” din Iasi este cunoscut in Constanta pentru
rezultatele exceptionale obtinute de elevii săi la vioara si chitara.
Pasionat de muzica (a studiat pianul, vioara, viola, chitara, a facut parte dintr-un grup vocal) a
format elevi – instrumentisti foarte buni si coruri pe care le acompania si a ales cariera
pegagogica. Continuă sa-i indrume si azi pe cei ce doresc sa studieze chitara clasica la Centrul
Darclee: copii, tineri si adulti.
Diferit de repertoriul cu care au fost obisnuiti elevii Colegiului “Regina Maria” din Constanta ,
unde profesorul Sergiu Petre a activat timp de 15 ani, metodele abordate la Centrul de
Pregatire Artistica Darclee si lucrarile sunt agreate impreuna cu participantii la cursuri.
Cu multa pasiune pentru acest instrument
“chitara este sufletul unei vacante, al unei calatorii, n-as renunta la ea.Oricand poti sa
reproduci o melodie si sa canti sau sa acompaniezi si sa fii sufletul
petrecerii, ceea ce mi s-a intamplat si inca mi se mai intampla. Si e placut….!
prof. Sergiu Petre
Luminita Rucareanu Formator Dans

Absolventa a Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti, este in prezent profesor titular, grad I la Palatul Copiilor din Constanta. De la inceputul carierei si-a descoperit inclinatia pentru pedagogie , pe care si-a cultivat-o prin activitate sustinuta si obtinere de rezultate. Perseverenta si capacitatea de a motiva evolutia artistica a fiecarui cursant, i-a adus satisfactii profesionale certe. Participarile la numeroase concursuri si spectacole s-au concretizat prin ocuparea primelor locuri pe podium de catre copiii pe care i-a indrumat. Este pedagogul a carei experienta incontestabila reflecta munca si daruirea oferita de-a lungul anilor sutelor de copii. Stilul sau personal rezoneaza cu succesul si exigenta Centrului Darclee care ii adreseaza un calduros bun venit!