Curs de dans

Centrul Darclee pune la dispozitia celor plini de energie si vitalitate, cadrul favorabil dezvoltarii pasiunii pentru dans. O sala generoasa, dotata .modern, coregrafi cu experienta si rezultate recunoscute la nivel national intampina noii participanti. Cursurile de dans modern ale Centrului de Pregatire Artistica Darclee se disting prin originalitate, profesionalism, și diversitate a repertoriului.
In cadrul cursurilor de dans modern ale Centrului Darclee punem accent pe:

  •  intelegerea muzicii, a limbajului corporal si armonizarea miscarilor cu muzica:
  •  formarea si dezvoltarea calitatilor motrice la copii (forţa, mobilitatea, viteza, coordonarea, rezistenţa si echilibrul)

Dansul i-a atras dintotdeauna pe cei mici pentru ca il percep ca pe un joc. Pentru copii,dansul e cea mai simpla forma de exprimare libera, mijloc de divertisment pe ritmurile muzicii si mod de socializare. Miscarile variate din timpul dansului sunt combinatia desavarsita a activitatii fizice cu cea mentala. Dansul integreaza copiii intr-o comunitate pentru a interactiona; cu fiecare noua reusita sau progres acestia isi consolideaza increderea in sine. Sub indrumare , dansul dezvolta un corp sanatos, proportional, o tinuta eleganta si impunatoare, miscari armonioase, maniere si gesturi rafinate.

Alege si inscrie-te

avem un loc si pentru tine
Nu lasa pe maine ce poti face azi! Inscrie-te!

Practica dansului la tinerii adolescenti e un binecunoscut mod de comunicare si descarcare psihologica a trairilor prin limbaj nonverbal. Tinerii sunt mai dornici ca oricand sa descopere, sa se initieze si sa-si insuseasca deprinderile necesare dansului. Mult mai increzatori si optimisti, surprind si sunt apreciati in grupuri, pe ringul de dans si la petreceri. Energia, tinuta si atitudinea dobandite prin dans motiveaza tinerii in proiectele proprii. Si mai ales vor recunoaste ca arta de a dansa e una din cele mai eficiente tehnici de seductie.

Fa primul pas ...

avem un loc si pentru tine
E sansa ta! Inscrie-te!

Sesiunea de familie este cursul special conceput pentru copiii si tinerii adolescenti ce au nevoie de incurajare pentru a dansa. Alaturi de un parinte sau un alt membru al familiei, inhibitia la copii sau tineri dispare sau se diminueaza. Prin muzica si dans se creeaza o conexiune aparte, o relatie mai puternica parintec-copil, copil-parinte sau copil-frate/sora. Destinderea si buna dispozitie prin dans nu are limita de varsta, iar dansul se invata intr-un cadru familiar si familial.

Stii ce iti doresti

avem un loc si pentru tine
Tu alegii! Inscrie-te!

Cursurile se organizeaza pe: grupe de copii: 6 – 8 ani, 8-10 ani,
grupe de tineri: 10-12 ani, 12-14 ani, 14-16 ani, 16-18 ani
grupe mixte, in cadrul “Sesiunii de familie”
Grupele formate includ max.12 participanti
Va asteptam la Centrul Darclee sau completand formularul: