Cursuri dans

Cursuri de dans modern si contemporan

Centrul Darclee pune la dispozitia copiilor plini de energie si vitalitate, cadrul favorabil dezvoltarii pasiunii pentru dans. O sala generoasa, dotata  modern, coregrafi cu experienta si rezultate recunoscute la nivel national intampina noii participanti. Cursurile de dans modern si contemporan ale Centrului de Pregatire Artistica Darclee se disting prin originalitate, profesionalism și diversitate a repertoriului.
In cadrul cursurilor de dans modern si contemporan ale Centrului Darclee punem accent pe:

  •  formarea si dezvoltarea calitatilor motrice la copii (forţa, mobilitatea, viteza, coordonarea, rezistenţa si echilibrul)
  •  intelegerea muzicii, a limbajului corporal si armonizarea miscarilor cu muzica
  • descoperirea eficientei corpului in miscare, a fluiditatii organice si a expresivitatii corporale, indiferent de experienta sau varsta

Dansul e cea mai simpla forma de exprimare libera, mijloc de divertisment pe ritmurile muzicii si mod de socializare. Miscarile variate din timpul dansului sunt combinatia desavarsita a activitatii fizice cu cea mentala. Dansul integreaza copiii si tinerii intr-o comunitate pentru a interactiona. Cu fiecare noua reusita sau progres acestia isi consolideaza increderea in sine. Sub indrumare, dansul dezvolta un corp sanatos, proportional, o tinuta eleganta si impunatoare, miscari armonioase, maniere si gesturi rafinate.

 

Dansul pentru invatarea tehnicilor de incalzire corporala si elasticitate dau un tonus bun, sunt energice si pot fi practicate la orice varsta.

 

Cursurile se organizeaza pe: grupe de copii: 7 – 10 ani
grupe de tineri: 11-14 ani
Grupele formate includ max.12 participanti
Va asteptam la Centrul Darclee sau completand formularul:

avem un loc si pentru tine

indrazneste si viseaza