Centrul sw pregatire artistica Darclee

“Arta vorbeste celui care invata s-o asculte. W.G. Berger

DARCLÉE – un centru pentru copii, tineri si adulti pasionati de muzica si arta

Centrul de Pregatire Artistica Darclée este  locul unde arta si calitatea se intalnesc intr-un mediu placut, prietenos si relaxant. Ne adresam celor ce înteleg rolul şi valoarea educaţiei ca investiţie în prezent si viitor. Modelul formativ al Centrului Darclee  dezvolta calitatile native, cunostintele teoretice si o consistenta pregatire artistica.  Programele de cursuri oferite reunesc muzica, arta scenica si artele vizuale. Cursurile Centrului Darclee au la baza metode moderne de instruire, adaptate fiecarui nivel de pregatire artistica si varietatii de varsta. Premisele dezvoltarii potentialului artistic sunt asigurate atat incepatorilor cat si viitorilor practicieni.

Centrul sustine performanta artistica in semn de elogiu adus faimoasei soprane “Privighetoarea Carpatilor”, Hariclea Darclee. Este incercarea Centrului de Pregatire de a onora personalitatea celei ce s-a consacrat a fi  “Maiastra pasare de basm”. Vocea Darclee, prezenta pe marile scene ale lumii, reprezentand gloria muzicii romanesti este un reper de interpretare pentru Centrul Darclee. Obiectivul Centrului Darclée este sa devina centru al excelentei in interpretare artistica, orientat spre rezultate si dezvoltarea personala a participantilor.

Activitatile Centrului Darclee au caracter permanent si includ: auditii, ateliere de creatie si in perioada vacantelor si scoala de vara. Sunt incurajate proiectele privind participarile la evenimente culturale locale sau nationale (recitaluri, spectacole, concursuri, expozitii) si obtinerea de rezultate competitive. Centrul de Pregatire Artistica pune la dispozitie instrumentele practice si conceptuale necesare participantilor.

Centrul dispune de o dotare materiala corespunzatoare si indrumatori de elita, bine racordati  prin activitatea artistica, teoretica si practica.

Alegeti Centrul de Pregatire  Darclée pentru ca aveti sensibilitatea si abilitatile necesare in demersul catre o etapa superioara pregatirii dumneavoastra!

Va asteptam!