Aramiu de toamna

Centrul de Pregatire Artistica Darclee din Constanta a organizat in data de 16.10.2019 la Muzeul de Arta din Constanta evenimentul cultural-artistic “ARAMIU DE TOAMNA” Evenimentul a decurs dupa cum astfel:

Partea 1 – recitaluri pian

In deschiderea Recitalului ARAMIU DE TOAMNA, Tudor Leca. La doar 5 ani si plin de energie, Tudor intra hotarat in scena. La fel de hotarata a fost si interpretarea sa la pian a piesei “Marsul lui Prichindel”! Felicitari pentru curaj si atitudine!

Cu cate 2 piese la pian, Rebeca Gartone si Ernest Marcu au incantat inimile publicului la ARAMIU DE TOAMNA. “Ceata lui Pitigoi”si “Dansul ursului” au fost cele 2 piese interpretate de Rebeca. Ernest, temerarul de doar 8 ani a evoluat cu piesele “Palmear” si “Vals de toamna”.Iar in culise, si-a incurajat colegii! Bravo!

“Carnavalul frunzelor” si “Valsul toamnei”in interpretarea Nataliei Maria Neagu au pastrat tematica autumnala. Gean Mustan incheie prima parte a recitalului ARAMIU DE TOAMNA (cea de pian) cu o lucrare ce apartine lui J.S.BACH “Menuet”. Felicitari!

Partea 2 – actorie si miscare scenica

Partea a II-a din Recitalul ARĂMIU DE TOAMNĂ a cuprins programul oferit de copiii grupei de actorie si miscare scenica de la Centrul Darclee. Intr-o curajoasă aventura pusă în scenă de actrița Georgiana Mazilescu, copiii au reusit din primele minute sa capteze publicul. Cu o interpretare plină de naturalețe și dinamism scenic , rasplatita din plin cu aplauze.

Felicitari Luca-Stefan Chirosca, Matei Bratu, Patrick Cadar, Radu-Andrei Gheorghiță, Ștefania Dragomir și indrumatorului!

Partea 3 – canto

Pasiunea, studiul si evolutia unor elevi ai prof.IULIA LEPADATU au fost probate in cadrul recitalului de canto.La ARAMIU DE TOAMNA vocea interpretilor a transmis bucuria si emotia cantului. Pe versurile pline de dragoste, prietenie si natura ale lui Ioan Muntean,Ana Blandiana,Adrian Paunescu si Nichita Stanescu, muzica Virgil Popescu, Margareta Paslaru si Nicu Alifantis, piesele “Eu sunt marele magician”, “Lasa-mi toamna pomii verzi”, “Tincturi de frunze” si “Emotie de toamna”
Au produs rezonanta in inimile admiratorilor.
FELICITARI ABED ALBERT MARDINI, BIANCA ALEXANDRA SCHIOPU, ANA-MARIA CIOCAN si CRISTINA MUSTACA! FELICITARI!

Prof. IULIA LEPADATU

Invitatul serii: Letitia Trandafir

Seara recitalului ARAMIU DE TOAMNA s-a incheiat in acordurile unei pianiste in devenire.
A raspuns invitatiei si ii multumim inca o data pentru momentele oferite.
Piesele “Valse”- Fr.Chopin si “Balada pentru Adeline” au fost interpretate de o eleva Sc.nr.7 “Remus Opreanu”, Letitia Trandafir, prof. Andreea Bratu

Felicitari binemeritate!

Categories: evenimente, EventsTags: ,