Rodica Iftime

Licențiată în Arte, profilul Muzica, specializarea Pedagogie Muzicală în cadrul Universitatii de Arte „George Enescu” Iași alege mai intai Muzica Instrumentală la Liceul de Artă din Bacău. Adora teatrul si muzica pe care le imbina perfect cu activitatea pedagogica îmbratisandu-le cu entuziasm, devotament si implicare.

A format un numar impresionant de copii, ajutandu-i sa-si dezvolte talentul, a infiintat grupuri vocale  participând la diverse evenimente: concerte, recitaluri, spectacole, emisiuni TV. Mulți dintre copiii instruiți de prof. Rodica Iftime  au obținut premii importante la concursurile și festivalurile de muzică ușoară naționale și internaționale, iar unii au ajuns finaliști în emisiunile concurs  de talente: „Next Star”, „KIDSing”, „X Factor”, „DreamStar Junior Music Contest”- sau au fost selectați pentru „Vocea României”. In ultimii 2 ani participarile la concursurile on-line ale copiilor pe care-i initiaza artistic au imbogatit colectia de diplome si trofee.

Cu experienta sa pedagogica reuseste sa-si automotiveze copiii  pentru a participa la competitii, iar rezultatele lor ii incurajeaza sa devina din ce in ce mai buni in actul muzical-interpretativ. Insusirea corecta a tehnicii vocale si instrumentale cat si dezvoltarea personala prin muzica a celor pe care-i pregateste prof. Rodica Iftime reprezinta scopul si crezul in dificila dar frumoasa misiune pe care si-a ales-o.