Carnavalul Personajelor din Poveşti

Carnavalul Personajelor din Povești desfășurat la Centrul de Pregătire Artistică Darclee din Constanta este un nou spectacol construit de actrița Georgiana Mazilescu împreună cu cel mai tânăr grup de copii de la clasa sa de actorie. 

Special alese  pentru a stimula originalitatea participanților tema si povestile i-au purtat pe copii pe taramuri feerice, cu personaje interesante, vesele sau triste, luminoase sau cu intenții ascunse. Călătoria lor dincolo de spațiu si timp a insumat intamplari fantastice si aventuri palpitante, iar eroii din povesti au devenit prieteni si modele pentru micii artiști.   

“Înarmați” cu doar câteva elemente de costum și decor, dar cu texte și muzică însușite, cu fantezie și poftă de joc, copiii au interpretat cunoscute personaje și grație lor, poveștile au prins viață. “Albă ca Zapada” , voioșii “pitici”,  “Scufița Roșie”, “Făt-Frumos” , “Cosânzeana” , “Motanul încălțat “, “Capra” cu iezisorii săi , “Pinocchio” – personaje faimoase din povești , prezente în carnaval sunt interpretate cu bucurie de grupul de actorie format din copiii:

Thea ENE,  Aida GAVRILÃ, Rareş GIURCÃ, Tudor LECA, Iustin TÃNASE, Rebeca VOICILÃ, Maria VULCAN.

Din spectacol – locul pentru toate formele de exprimare nu puteau lipsi muzica si îndrăgitele personaje: “Pisicile aristocrate”, “Arlechinul”, “Un poco loco”” si  “The little Mermaid-Part of Your World” interpretate cu vocile de către:  Amalia MARIN,  Alexandru BANCU, Georgia CHALKIADAKI, copii pregatiti la clasa de canto de prof. Rodica Iftime.

Un carnaval al bunei dispoziții, jocului, curajului, consolidării încrederii in forțe proprii si un spectacol pentru care copiii si profesorii coordonatori Georgiana Mazilescu si Rodica Iftime primesc felicitari!