Il Viaggio Musicale

O călătorie muzicală în patria cântecului – Italia este invitația lansată de un grup de copii și tineri, alături de coordonatorul de proiect, prof. Iulia Stănei de la Centrul de Pregătire Artistică Darclee din Constanta.

Il Viaggio Musicale – un program ce a reunit două arte: muzica și teatrul a reușit prin momentele artistice oferite sa aduca parfumul zilelor de vacanta in valuri de imaginatie, inventivitate si spontaneitate . Punerea în scenă a momentelor a fost rod al lucrului în echipă, dar de preț la care arta este profesor.

Voci si joc scenic au innobilat sala si decorul in stil italian purtand audiența pe taramul Italiei creand o experienta unica – teatru muzical. Cu posibilități nemarginite de a povesti prin puterea muzicii si a jocului scenic, impletite perfect in aceasta forma de arta  urmeaza a fi explorate curand si in alte proiecte muzicale.

Limba italiană asezata pe note muzicale a trezit cursantilor de la Centrul de Pregătire Artistică Darclee sonorități vocale, poetice, expresive mult mai sensibile la semnificația cuvintelor purtate de glasul unic al fiecăruia in parte. Imbratisand cantul si miscarea scenica , au transmis emoție prin interpretarea celor zece  canzoni italiane :

IULIA VÂRTEJ

“IL CAFFE DELLA PEPPINA”

“DOVE VANNO I SOGNI AL MATTINO?”

” QUARANTAQUATRO GATTI”   

“MAMMA MARIA”

MARIA ALEXANDRA POPA

“O BELLA CIAO”

” NEL BLU DIPINTO DI BLU”

“MAMMA MARIA”

DARIA TUNSCHI

“IL CAFFE DELLA PEPPINA”

“DOVE VANNO I SOGNI AL MATTINO?” 

“MAMMA MARIA”

AIDA MARIA GAVRILÃ

“VOLEVO UN GATTO NERO”

“IL CAFFE DELLA PEPPINA”

“DOVE VANNO I SOGNI AL MATTINO?”

“MAMMA MARIA”

VALERIA ROMAŞCAN

“SARA PERCHE TI AMO”

“MAMMA MARIA”

LARISA PETRE-NEACŞU

“LA BAMBOLA”

“SENZA UN PERCHE”

“MAMMA MARIA”

Pentru  o seara mai mult decat agreabila de care au beneficiat invitații speciali, mulțumim tinerei Lidia-Alice Stoian pentru suport si felicitam artiștii și in special prof. coordonator Iulia Stănei.